Gevelreiniging

Als moderne en omgevingsbewuste organisatie besteden wij veel aandacht aan het milieu. Aan onze werkzaamheden ligt een goed doordacht milieuzorgsysteem ten grondslag.

Daarom worden zo goed als alle gevelreinigingswerkzaamheden uitgevoerd met onze stoomunit; de meest milieuvriendelijke reinigingsmethode bij gevelreiniging. Afhankelijk van de ligging komt de vervuiling van gevels van buitenaf en dan met name door zon, regen, uitlaatgassen en andere uitstoot door vervoersmiddelen, industrie of zee (zout). Naast dat een gevel het visitekaartje van het bedrijf/instantie is en er representatief uit dient te zien, is preventief onderhoud de meest voorkomende reden om reiniging te laten uitvoeren.

Een gevel zal nooit de tand des tijds kunnen doorstaan: alle afwerkmaterialen, hoe mooi dan ook, zijn aan erosie onderhevig. Of het nu hout, glas, natuursteen, beton, kunststof of aluminium/RVS is. Daarom is preventief onderhoud noodzakelijk. Is de erosie/vervuiling te veel in de afwerkmaterialen doorgedrongen, dan kan dit niet meer hersteld worden en dan wordt herstel een dure grap. Onze specialist zal graag met u in overleg gaan, om een goed advies te geven wat de beste methodiek is voor uw object.

Direct bellen

Offerte aanvragen
Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies over een van onze diensten?
Struijs BV
Bellstraat 12,
3133 KE Vlaardingen
info@struijsbv.nl
010 434 4259
Maandag tot Vrijdag
7:30 - 16:30 uur

Contact ons

Je bericht is succesvol verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw!
Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies over een van onze diensten?