Glasbewassing

Als moderne en omgevingsbewuste organisatie besteden wij veel aandacht aan het milieu. Aan onze werkzaamheden ligt een goed doordacht milieuzorgsysteem ten grondslag. Voor al onze glazenwasserswerkzaamheden worden geen milieubelastende middelen gebruikt. Wilt u de totale zorg voor schone ramen van uw bedrijfspand, woning (via VVE) of publieke ruimten in goede handen geven, wij garanderen u de afgesproken kwaliteit.


Object risico-inventarisatie.

In een persoonlijk gesprek worden de wensen van de klant kenbaar gemaakt en onze specialist zal een op maat gemaakte aanbieding doen, na ter plaatse het object te inventariseren met behulp van een object risico-inventarisatie. Hierin wordt van te voren al in kaart gebracht of er veilig en volgens de wettelijk normering kan worden gewerkt en of er hoogwerkers of andere middelen/methoden moeten worden ingezet om de kwaliteit te behalen of dat er volgens de traditionele manier kan worden glas bewassen.

Werkmethode

Wordt gekozen voor de zogenaamde telescopische glasbewassing, dan wordt er bewassen met gedemineraliseerd water. Dit is milieuvriendelijk maar voor onze mensen ook een veilige en makkelijke manier van werken, waardoor dit veelal wat gunstiger in prijs is. Het resultaat is in ieder geval een streep- en vlekkeloos glas- of geveloppervlak. Onze glazenwassers zijn allen in bezit van het VCA-diploma voor veilig werk en het vakdiploma Vakgeschoold Glazenwasser. Belangrijk voor u als opdrachtgever, want u bent aansprakelijk voor wat er gebeurt aan en op uw object/terrein. Indien glazen liftschachten bewassen dienen te worden, dan mogen onze gecertificeerde specialisten alleen in bijzijn van een liftmonteur (voor rekening opdrachtgever) de werkzaamheden aan de binnenzijde uitvoeren.

Direct bellen

Offerte aanvragen
Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies over een van onze diensten?
Struijs BV
Bellstraat 12,
3133 KE Vlaardingen
info@struijsbv.nl
010 434 4259
Maandag tot Vrijdag
7:30 - 16:30 uur

Contact ons

Je bericht is succesvol verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw!
Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies over een van onze diensten?