Milieu & Veiligheid

Al vanaf 1998 zijn wij voor veilig werken in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA, waardoor wij ook milieubesparend zijn gaan ondernemen. Struijs G&G werkt conform de wettelijke Arborichtlijnen als ‘veilig werken op hoogte’, document Gevelonderhoud en conformeert zich aan de Code van de Glazenwasser.

Hiernaast heeft Struijs G&G het OSB-keurmerk, waardoor zij ook gecertificeerd is voor de NEN 4400-1 norm. Hierdoor is er een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid van onder andere de financiële administratie. Struijs G&G is lid van de ondernemersorganisatie OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en glazenwassersbedrijven) en voor alle activiteiten zijn dan ook de algemene voorwaarden van de OSB van toepassing.

Kwaliteit en veiligheid zijn de kernwaarden van onze manier van werken en dit wordt met regelmaat zowel intern als extern gemeten. De bevindingen en verbeteringen worden in overleg met onze klanten doorgevoerd. Onze korte communicatielijnen zorgen voor een hoge klanttevredenheid, waardoor wij langdurig onze klanten aan ons weten te binden. Klanten worden ontzorgd; planning, uitvoering en financiële afwikkeling gaat geheel volgens de vooraf gemaakte afspraken.

Direct bellen

Offerte aanvragen
Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies over een van onze diensten?
Struijs BV
Bellstraat 12,
3133 KE Vlaardingen
info@struijsbv.nl
010 434 4259
Maandag tot Vrijdag
7:30 - 16:30 uur

Contact ons

Je bericht is succesvol verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw!
Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies over een van onze diensten?